Heeft u al een eigen kantoor in schuldhulp/bewindvoering/budgetbeheer? Of wilt u gaan starten in deze branche? Dan kunt u zich wellicht aansluiten bij Budgetteer en een eigen kantoor van Budgetteer gaan beheren. Deze mogelijkheid biedt Kuver Support, waaronder Budgetteer valt, u aan via een eenvoudige maar unieke franchise formule. Lijkt het u wat? Maak dan eens een afspraak en dan vertellen wij precies wat het inhoud en kunt u al uw vragen stellen. Inmiddels is hierin ook de mogelijkheid bijgekomen voor een tweede franchiseformule en dat is Budgetteer Zakelijk. kijk ook eens op www.budgetteerzakelijk.nl Hierin kunt u ook starten met een eigen kantoor om o.a. ZZP"ers en MKB"ers te helpen die financieel er niet meer uitkomen. 

TIP: Laat u niet gek maken door allerlei beloftes van franchisegevers die naast een zéér hoge entreefee ook nog eens een deel van uw omzet willen en uw clienten blijken dan ook nog niet van u te zijn. Voordat u zich daaraan wilt verbinden wil ik u vragen om eerst eens even contact met ons op te nemen. Ik weet zeker dat mijn aanbod vele malen intersanter zal zijn. Vergeet daarbij ook niet dat wij de eerste franchisegever voor Bewindvoerder en Budgetbeheerders zijn in Nederland, met de meeste ervaring om u goed en volledig te helpen om te starten. Tevens staan wij als Budgetteer als betrouwbaarste parner bij vele gemeenten, de overheid, CJIB e.d. bekend.    

Voordelen:

1.  Je staat er nooit alleen voor. Je werkt samen met collega's die veel ervaring hebben en u kunnen voorzien van de nodige informatie.

2.  Alles is voorhanden. Formulieren, formats, contracten, enz.

3.  We werken met een gezamenlijk tarief. Geen geshop van de een naar de ander want onze prijzen zijn uniform, gewoon duidelijk en volgens de geldende wet ingeregeld.  

4.  Geen entreefee. U betaalt slecht maandelijks € 175,- en geen omzet gerelateerde afdracht of iets dergelijks, maar juist een vast bedrag zodat u precis weet waar u aan toe bent.

5.  Een eigen mailadres en daaraan vast een gezamenlijk format mailindeling.

6.  Unieke software die speciaal ingericht wordt voor u.

7.  Bankarrangement voor het snel aanvragen van bankrekeningen voor uw budgetbeheer cliënten.

8.  Overeenkomst met div. instellingen zoals het CJIB om betaalafspraken te maken.

9.  Kortingen op verzekeringen voor uzelf en uw cliënten.

10.Overeenkomst met een energieleverancier voor snelle overstap (enkele dagen) of nieuwe aansluiting zonder borg!

11.Stagemogelijkheid om de software en werkwijze te leren op een van onze kantoren.  

12. Klachtenregeling.

13. Back-up regeling bij vakantie, ziekte en overlijden. Collega's staan klaar om dit op zich te nemen.

14. Digitale back-up voor uw dossiers. (makkelijk bij overname)

15. Vast contract voor vijf jaar met daarin een proefjaar. Na dit jaar kunt u bijv. zonder opgave van redenen stoppen. 

 

15. Als u stopt behoudt u uw eigen dossiers.  

Zo zijn er nog wel meer dingen op te nomen.

 

Meer weten? Bel of mail ons via 0413-724554 of info@kuversupport.nl of info@budgetteer.nl

Zie ik u binnekort? 

Peter Kuijpers,

alg. Directeur.