Financiële zorg wat is dat?

Ieder van ons weet eigenlijk wel dat het moeilijk is om rond te komen met wat we hebben aan financiële middelen hebben als we een laag inkomen hebben. Echter, het gebrek aan het goed omgaan met de financiën oftewel huishoudmanagement creëert zo nu en dan een angst wat een negatief effect kan hebben op persoonlijke en familierelaties. Veranderende levensomstandigheden, zoals werkloosheid, ziekte of crisis kunnen ons soms zover brengen dat we behoefte hebben aan financiële raad en zorg en om daar aandacht aan te besteden. Net op zo'n moment dat het echt nodig is laten we het soms afweten met als gevolg de bekende neerwaartse spiraal.   

Als die financiële druk van invloed is op u, kunt u profiteren van onze hulp. Mogen wij u helpen en diegene zijn die u financiële begeleiding biedt en het herstel van hoop en vrede in uw leven?

Wat te verwachten?

  • U Bepaalt samen met uw hulpverlener hoe u het beste geholpen kunt worden bij het oplossen van de problemen in uw financiën.
  • Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en bespreken samen met u uw persoonlijke financiële situatie met betrekking tot inkomsten, bestaande schulden en de maandelijkse uitgaven.
  • We gaan u helpen te bepalen daar waar uw geld wordt uitgegeven, en u begeleiden bij de ontwikkeling van een gedisciplineerde maandelijkse uitgaven plan.
  • U probeert u te ontwikkelen op korte en lange termijn om dit plan te realiseren.

Wat te doen?

Komt u er financieel niet meer uit en wilt u graag hulp daarbij zodat uw vaste lasten betaald worden, uw eventuele schulden aangepakt worden en dat u weer lucht krijgt?

Samen lukt 't, maar de eerste stap is aan u.

ga naar de tab aanmelden en vul al uw gegevens in. Daarna neemt een van onze hulpverleners zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u eerst nog meer info? Dan mag u ons ook bellen op telefoonnummer 0413-724554 of stuur een mail naar info@budgetteer.nl